Forvandl din morgenrutine med aromaterapi

Rutiner er nøglen til produktivitet, effektivitet og velvære. De hjælper dig med at udføre vigtige aktiviteter uden brug af viljestyrke, så du kan bruge viljestyrke til at klare livets forskellige udfordringer.

Forvandl din morgenrutine med aromaterapi

Med forsøg og fejl har jeg fundet ud af, at morgenrutinen er den vigtigste og mest effektive rutine.

Her lærer du, hvordan du etablerer en effektiv morgenrutine, og hvordan aromaterapi kan hjælpe med at gøre det lettere. 

 

6 trin til at implementere en morgenrutine med aromaterapi

Aromaterapi gør det lettere at etablere en rutine. at lugtesansen er den, der er tættest forbundet med hjernens limbiske system, som styrer minder og følelser. Det er to ting, du bør stimulere for at implementere et ritual.

Energy er den bedste olie at starte dagen med

 

Start med at skrive ned, hvordan du gerne vil starte din dag. Undersøg og tænk igennem, hvilke elementer du vil tilføje til din morgenrutine. Dette er, hvad jeg har inkluderet i min morgenrutine:

 

Min morgenrutine

1. Alarm 06:00 på hverdage (8 timer efter jeg er gået i seng i weekenden)
2. Tænd for diffusoren med Energy olieblanding
3. Drik et stort glas vand for at hydrere - Læs hvorfor
4. Strækøvelse ca. 5 minutter - Læs hvorfor
5. Træning ca. 40 min (løb eller styrketræning, tilpas intensiteten efter, hvordan du har det)
6. Kort 5-minutters dagbog - Læs mere
- Tre ting jeg skal nå i dag
- Tre ting jeg er taknemmelig for
- Tre bekræftelser af værdier jeg vil leve op til
7. Koldt brusebad ca. 1 min - Læs hvorfor
8. Meditere 15 min - Læs hvorfor
9. Morgenmad
10. Læse for at lære noget nyt i 30 min - Lær mere
11. Arbejde på den mest meningsfulde opgave, jeg vil udføre i løbet af dagen

Det kan virke overvældende, og alt er bedre end ingenting. Hvad du ønsker at inkludere i rutinen, er individuelt og varierer alt efter præferencer og omstændigheder.

 

Hvis du formår at implementere en struktureret og positiv rutine, så vil det have en langsigtet positiv effekt på alt, hvad du gør i livet. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at dele din historie, så kontakt os på support@volantaroma.com.

#Trustpilot nr. 1 wellness-brand